mnie to dzięki bogu ominęło xD
jeżeli bym był o rok młodszy to i tak bym nie nosił mundurka ponieważ regulamin szkoły wyraźnie mówi że prywatne wartości każdego z uczęszczających do szkoły nie mogą być znieważane i nie można w nie ingerować ze strony dyrekcji ... tłumacząc na nasz język nie moga nam narzucać stylu ponieważ jest to nasza osobista sprawa... pozdrooo
Myśle, że są zajebiste. Będe je nosił cały czas, będe w nich spać !
jesli beda buty DC spodnie sztruksy i bluzy mass~~itp itd to moge z checia zalozyc heheheh xD
Ty to powienienes miec dresy taki zajebiste elo elo
dla mnie Giertych jest zajebiście pojebany. a z mundurków bym sobie zrobił ognisko na boisku ale w sumie szkoda kasy by mi było, wogóle bym ich nie kupi,ł, by było na jakąś imprę i gites ;]
Gość
Młodzież: 'Wolę emigrację niż Giertycha edukację'
Tak Wyraza Sie Młodzież na jego prace w Sejmie=)
Młodzież wznosiła okrzyki "przecz z Giertychem", "wolna szkoła, religia do kościoła". Pojawiały się transparenty z napisami: "Albo ty wyjedziesz, albo my wyjeżdżamy" oraz "Wolę emigrację niż Giertycha edukację".
Pokrzyczalbym tak samo.
Slyszalem Ze pan giertych mial spiecie w inkubatorze.
TYLKO kur**. KTO TAKICH IMBECYLOW DO SEJMU WPUSZCZA>.< ?!
Ostatnio edytowany przez Mnx_West_Coast (2007-09-02 11:05:15)
Zgodnie z regulaminem szkoły nie dostosowanie się do poleceń ministra edukacji będzie surowo karane, tyczy się to również mundurków
Ambri nie podskakuj bo mi tesz tylko rok zostal naszczescie:D zreszta jak by mieli kazdego karac to nie byloby to takie latwe... wszytskie mundurki pewnie pojda do placakow:D
mundurki to jest sposób na równość pomiedzy bogatymi a tymi uboższymi ;P powinniscie sie cieszyc! skonczy sie era krótkich bluzeczek, wielkich dekoltów itp ;P a tak ogolnie myśle ze jesli byłby takie mundurki ktory by wszytskim odpowiadały to byloby super, ale niestety taki shit jaki mi Gim 1 to niestety siaraa
Mundurki ok, ale od 1 podstawowki niech dzieci sie ucza je nosic a nie 18l latkowi wrzucaja nagle ze maja nosic jakis lol " dajcie spokoj