Naukowcy radza tak:
Kladziesz sie na plecach, wbitka na jeźdzca, kobieta/dziewczyna sama nadaje swoje tepo a ty sie nawet nieruszasz. Ona nie ma Ci nic do zarzucenia, no i jeszcze z drugiej strony ona zna lepiej swoje cialo i najlepiej dostosuje tępo, predkosc, kąt nachylenie itp.
nie no Ypen oczywiście z tymi swoimi naukowymi wywodami xD:P zawsze i wszedzie;))* no ale bądź co bądź racja;P wszyscy będą zadowoleni xD
Gość
widze. zdania sa podzielone.. Trzeba "Improwizować" Takie Jest Moje Zdanie;))))
Niechce Obrazic Jaggi:P Ale czy Slyszelicie ze "Dziewice Wymarly z Dinozaurami" taki zarcik na koniec;)
Bywalec
Hahha Srednia wieku tracenia dziewictwa w obenym okresie to chyba 14 lat
, za moich czasow tak nie bylo
No tak bo za Twoich czasów nikt nie wiedzial co to jest dziewictwo a skad wiesz ze taka jest srednia wieku;P? pytasz kazdej swojej kolezanki, znajomej, zakonnicy itp kiedy to straciły xD ?
Bywalec
Jak juz to kazda kobieta mowi mi ze jestem zajebisty.
Ypen napisał:
Naukowcy radza tak:
Kladziesz sie na plecach, wbitka na jeźdzca, kobieta/dziewczyna sama nadaje swoje tepo a ty sie nawet nieruszasz. Ona nie ma Ci nic do zarzucenia, no i jeszcze z drugiej strony ona zna lepiej swoje cialo i najlepiej dostosuje tępo, predkosc, kąt nachylenie itp.
A ja sie nie zgodze. Bo jesli kobieta mialaby dominowac, czy jakby to nazwac, przebijac blone to kur** zajeloby jej to wieku. Co chwile by czula bol i przerywała. Po kilku podejściach odechciałoby się człowiekowi sexu na wieki. Sama pozycja jest dobra, ale dla kobiety chyba jednak zbyt brutalna
Najlepsza pozycja to na misjonarza :keke:
Ogolnie, to trzeba tą blone jak najszybciej przebic i bedzie po problemie :keke:
dla niego nie jest ważne gdzie? jak? o ktorej godzinie? po co ?
Robi bo musi musi bo robi xD takie małe perpetum mobile heheh
ŁOset napisał:
Ypen napisał:
Naukowcy radza tak:
Kladziesz sie na plecach, wbitka na jeźdzca, kobieta/dziewczyna sama nadaje swoje tepo a ty sie nawet nieruszasz. Ona nie ma Ci nic do zarzucenia, no i jeszcze z drugiej strony ona zna lepiej swoje cialo i najlepiej dostosuje tępo, predkosc, kąt nachylenie itp.A ja sie nie zgodze. Bo jesli kobieta mialaby dominowac, czy jakby to nazwac, przebijac blone to kur** zajeloby jej to wieku. Co chwile by czula bol i przerywała. Po kilku podejściach odechciałoby się człowiekowi sexu na wieki. Sama pozycja jest dobra, ale dla kobiety chyba jednak zbyt brutalna
Najlepsza pozycja to na misjonarza :keke:
Ogolnie, to trzeba tą blone jak najszybciej przebic i bedzie po problemie :keke:
No zawsze moze to wygladac jak napisalem a ty mozesz pop rostu bez zapowiedzi "wierzgnąć" tylkiem w gore tak ze jeje ise uszy zaczerwienia