Może ktoś z was zorganizuje jakąś wyjebiaszcza imprezę?? może być Błachy powód np. początek roku szkolnego ( no to jest akurat smutny powód ale może z okazji zbliżającej się Wigilii ? xD
zrobimy fanowskie forum Ognisko w jakis weekend gdzie i pasuje jeszcze nie bylem na ognisku w 40 osob
To nie wypali Teraz w nocy ma 7 stopni ciepla ;| Za tydzien zanim sie zbierzemy to nsieg moze juz spasc
To musi byc konkretna osoba (grupa osob) do organizacji i wynajac np. w czwartek gore od reda tam wbic w 40 osob i ogień
Albo jak mniej chcetnych to spochlerz.
Mowa o czwartku, bo kurde kto by lazil w piatek do szkoly Nie no- w czwartek nie zedra z ciebie majatku
Jerry: Ambitne
Cos na zakonczenie wakacji by sie zdalo t ak mysle o sobocie wieczorze bo kurde puki co lipa na maxa i chyba bedzie trzeba sie zalac w trupa i nic wiecej ;/
przy ognisku nie będzie zinno jak wódkę będziemy pić a po co to komu najlepiej RED ! impreza dla ludzi z forum w czwartek tak jak to mówi Ypen orientuje sie ktoś ile wynajęcie góry kosztuje ? na całą noc ?? żeby sie dowiedzieć po ile trzeba sie zrzucać i już coś kołować a nie gadać
RED, nie wynajmiesz do rana, do 3 lekko No i o ile dobrze pamietam jak Niula robila tam biby to 3 banki bylo, ale nie jestem pewny. Bo w paitek i sobote musisz im wyrownac ich utarg dzienny czyli cholerna kupa kasy
A w czwartek pomieszcza wiare na dole i gora nasza
Tylko wazne jest jedno!!!
Organizator musi ugadac ze mozna wnosic swoj alkohol!!! Lepiej ugadac ze placimy 2 banki wiecej (co sie latwo rozniesie po imprezowiczach i wyjda grosze) ale zeby mozna bylo swoja wode w plecakach przynosci i bronki
Niula tak ugadala i tez proponuje jaka dziewczyne wyslac
A no i jeszcze jedna sprawa. Dżentelni, czy nie, ale dziewczyny tez za wstep placa! Bo ja na kasie nie śpie
Ostatnio edytowany przez Ypen (2007-09-01 07:35:40)
Bywalec
Po pierwsze misie reda nie mozna wynajac z tego co mnie wiadomo.