wcaiga coraz to mlodsze dzieci a kazda mama mowi NIE GRAJ NIE GRAJ ! i biedny np. maly kuzyn przychodzi do mnie grac bo mama mu nie pozwala ale niestety ja tez nie xD
hehe dobry przyklad ;D Ale tak nie patrzac szkola sie zaczela bede sie nudzic i zaczynam grac w tibie ;D jak ktos tez zaczyna i nie wie gdzie grac niech da znac ja mu zloze ladna propozycje ;D
Moze i ryje psyche i uzaleznia, ale mozna tez niezle zarobic http://www.allegro.pl/item214899271_tib … x_10k.html
Nie wiem jak można tak bezsęsownie spędzac czas ... O_o Ja tam wole więcej czasu spędzić na świeżym powietrzu niż przed kompem Pieniądze? ok zgodze si e że można zarobić na tym duże pieniądze ale skoro popadniesz juz w nałóg to one będą Ci na cos innego potrzebne jak tylko do ulepszenia tego virt. bohatera? Jeżeli nie to chwała dla Ciebie wiesz że nie jestes aż tak głęboko wciągnięty w ta gre jak inni
du**... Zalezy od bani gracza. Ja gralem pol roku, i odstawilem to praktycznie w 1 dzien bez zadnych problemow.
Piszecie o marnowaniu czasu... ale tak naprawde to jeden woli posiedizec na forum ta godzine, a drugi poexpic. Ty wyniesiesz stąd nowe linki od gudy albo sipola o robiącej laske babci a inny wbije lvl
Co kto lubi Wszystko moze uzaleznic
A jakbym mial glosowac za lub przeciw liwkidacji tej gry to bylbym przeciw bo musze sprzedac stara postac ktora brachol mi klepie jeszcze haha